NYHETER

AWJ Elteknik utnämnd till DI Gasell 2023

Vi är officiellt utnämnda till Gasell företag 2023!

”Det är med stor glädje vi vill meddela att ditt företag uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag! Du har tagit er igenom det nålsöga som endast ett hundratal företag i Sverige lyckas med!
Vi på Dagens industri tycker att det gör dig till en av Sveriges hjältar. Du har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Du skapar jobb för människor, du driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i dina fotspår. Tack för att du kämpar varje dag!”

DI Gasellnomineringen är en enorm ära för oss! Det är en bekräftelse på att vårt hårda arbete och våra strategier ger utfall och resultat.

Det ger oss en extra skjuts av motivation om att fortsätta utvecklas och växa i framtiden. Framför allt när vår främsta prioritet alltid har varit och alltid kommer att vara, våra kunder.
Denna utmärkelse är även en tydlig indikation till våra kunder att vi är ett stabilt elföretag i Stockholm med sunda finanser. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss som en långsiktig partner och vara säkra på att vi kommer att fortsätta erbjuda dem de bästa lösningarna och servicen inom vår bransch.

Vill du bli uppringd för mer information?