Säkerhet

Trygghet och säkerhet är av högsta prioritet, oavsett om det gäller ditt hem eller ditt företag. Därför vill vi skräddarsy lösningar som passar dina behov och budget.  

Komplett säkerhetslösning med våra samarbetspartners

Tillsammans med våra samarbetspartners levererar vi en omfattande säkerhetslösning som omfattar allt från larm- och brandlösningar till CCTV-övervakning och passersystem. 

Vi hjälper till hela vägen, från början med val av produkter tillsammans med dig och våra samarbetspartners till installationen av dina produkter och tjänster. 

Våra säkerhetstjänster inkluderar: 

Larm

Vi erbjuder avancerade inbrottslarm och övervakningssystem som håller ditt hem eller företag säkert. Våra samarbetspartners skapar skräddarsydda lösningar som skyddar dig och dina tillgångar. 

Brand

Skydda din fastighet mot brand med avancerade brandlarm och detekteringssystem. Vi samarbetar med branschledande företag som kan säkerställa att du är väl förberedd i händelse av en brand. 

CCTV-övervakning

Övervaka och skydda ditt hem eller företag med högupplösta CCTV-kameror. Här kan vi tillsammans med våra samarbetspartners hjälpa dig att skapa ett omfattande övervakningssystem som ger dig full kontroll och ökad säkerhet. 

Passersystem

Kontrollera och begränsa åtkomsten till ditt företag eller bostad med moderna passersystem. Vi kan erbjuda lösningar som är enkla att använda och samtidigt säkra. 

Vi hjälper dig med din installation!

Kontakta oss idag för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt mål.