Nätverksinstallation

Våra elektriker gör elinstallationer för privatpersoner och företag med hela Stockholm som område. Vi projekterar och skräddarsyr alternativ för att din arbetsplats skall passa just era behov. 

Nätverksinstallation för privatkund

För privatkunder strävar vi efter att skapa en trådlös nätverksupplevelse som är både kraftfull och stabil. Vi skapar ordentliga och pålitliga WiFi-nätverk som täcker hela ditt hem och säkerställer att du har en stark anslutning överallt. 

Nätverksinstallation för företagskund 

För företagskunder erbjuder vi säkra och robusta nätverkslösningar som möjliggör smidig datahantering, kommunikation och samarbete. Vi tar ansvar för att skapa trygga och säkra nätverk som uppfyller företagets behov och förbättrar arbetsplatsens effektivitet. 

Ljud och bild för ditt kontor 

Vi erbjuder lösningar inom ljud, bild- och nätverk som förbättrar arbetsplatsen och ökar värdet på dina investeringar. Här kan vi hjälpa dig att skapa en effektiv och intressant arbetsmiljö. 

Digitala kontor

Med våra lösningar inom ljud, bild- och nätverksinstallation kan ditt konferensrum förbättra dina möten med kunder, presentationer kan styras smidigt och din arbetsplats blir mer ändamålsenlig. Detta skapar även möjligheter att minska resor genom effektiva videolösningar. 

Våra kontorslösningar 

Vi projekterar och skräddarsyr alternativ för din arbetsplats så de passar dina behov. 

  • Projektorer och skärmar 
  • Ljudsystem 
  • Data och nätverkinstallationer 
  • Touchboard-teknik 
  • Smarta kontorslösningar 

Vi hjälper dig med dina installationer!

Kontakta oss idag för att inleda en kreativ och smidig resa.