Entreprenad & ROT

Vi är stolta över att vara en pålitlig och erfaren aktör inom större elentreprenader, med särskild inriktning på entreprenadprojekt som omfattar kontorsbyggnader, nyproduktion av bostäder, ROT-projekt, hyresgästanpassningar och mycket mer. Med vår mångåriga och framgångsrika verksamhet har vi utvecklat en omfattande kompetens som gör oss till det tillförlitliga valet för dina projekt. 

Entreprenadprojekt

Bostäder

Vi är väl förtrogna med utmaningarna och kraven som större flerfamiljsbostäder innebär och kan erbjuda både totalentreprenader och utförandeentreprenader för att uppfylla unika behov.  

Vårt team har den tekniska expertisen och erfarenheten som krävs för att hantera komplexa elsystem, avancerade system för belysning, värme, ljud och bild.

Oavsett om du behöver elektriska installationer för ett nybyggt lägenhetskomplex eller om du genomför omfattande renoveringar, kan vi leverera högkvalitativt arbete och säkerställa att projektet är i överensstämmelse med den senaste branschstandarden.

Totalentreprenader och utförandeentreprenader 

Vi erbjuder både totalentreprenader och utförandeentreprenader för att möta dina specifika projektbehov. Vår flexibilitet och anpassningsförmåga gör oss till ett pålitlig val oavsett om du behöver en omfattande lösning som täcker hela projektet eller om du söker specialiserade elentreprenadtjänster för specifika byggfaser. 

Kontorsprojekt som hyresgästanpassningar

Oavsett om du behöver anpassa en befintlig kontorslokal eller genomföra omfattande elektriska uppgraderingar, är vi redo att leverera högkvalitativt arbete som överensstämmer med dina höga förväntningar.  

ROT-projekt

(Reparation, ombyggnad och tillbyggnad) 

Vi har lång erfarenhet av att genomföra elektriska arbeten som en del av ombyggnadsprojekt och ROT-renoveringar.  Vi hjälper dig gärna! 

Vi hjälper dig med din installation!

Kontakta oss idag för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt drömprojekt.