Våra tjänster

AWJ Elteknik är baserade i Stockholm och utför stora som små uppdrag där våra elektriker alltid utgår från dina behov och anpassar arbetet därefter.

Elinstallationer Stockholm

Vi hjälper dig med allt från belysning, renoveringar till nyproduktioner. Våra elektriker gör elinstallationer för privatpersoner och företag med hela Stockholm som område.

Energieffektivisera

Våra elektriker arbetar med energieffektivisering i hela Stockholm. Vi tar fram kostnadseffektiva lösningar för din fastighet så att den använder så lite energi som möjligt.

Entreprenad & ROT

Vi är en pålitlig och erfaren aktör inom större elentreprenader, med särskild inriktning på projekt som omfattar bl. a. kontorsbyggnader, nyproduktion av bostäder och ROT-projekt.

Fastighetsdrift

Varje fastighet är unik och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vi finns här för att förenkla din fastighetsförvaltning och samtidigt hjälpa dig att minska driftkostnaderna genom effektiv energianvändning.

Företag & byggföretag

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig elpartner. Med oss kan du vara säkra på att du har en partner som prioriterar kvalitet, säkerhet och effektivitet. Vi är hjälper dig och din verksamhet att uppnå era mål och levererar elinstallationer som överträffar förväntningar.

Grön teknik

Våra elektriker gör elinstallationer för privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet. Vi är engagerade i att hjälpa dig att minimera energiförbrukningen, sänka kostnader och minska miljöpåverkan genom innovativa och effektiva lösningar.

Ljud & bild

Vill du installera ljud och bild hemma, på arbetsplatsen eller i trädgården? Vi ger dig möjlighet att njuta av klart och fint ljud samt en bra bildupplevelse genom smarta lösningar. Vi samarbetar med ledande leverantörer av ljud- och bildutrustning.

Nätverksinstallationer

Våra elektriker gör nätverksinstallationer för privatpersoner och företag med hela Stockholm som område. Vi projekterar och skräddarsyr alternativ för ditt hem, arbetsplats eller digitala kontor.

Smarta hem

Smarta Hem lösningar underlättar din vardag, förbättrar upplevelsen och gör ditt hem till en säkrare plats. Tänd din belysning när du är bortrest, reglera värmen eller starta dammsugaren – låt ett smart hem jobba för dig när du vill.

Säkerhet

Trygghet och säkerhet är av högsta prioritet, oavsett om det gäller ditt hem eller ditt företag. Vi hjälper till hela vägen, från början med val av produkter tillsammans med dig och våra samarbetspartners till installationen av dina produkter och tjänster.