Elinstallationer Stockholm

Våra elektriker gör elinstallationer för privatpersoner och företag i hela Stockholm. Vi hjälper dig med allt från belysning,  renoveringar till nyproduktioner. Vi är dedikerade till att leverera hållbara och säkra lösningar som ger dig trygghet och bekvämlighet i din vardag.

Kvalitet och engagemang

Vid varje elinstallation i Stockholm strävar AWJ efter högsta kvalitet. Med våra erfarna och auktoriserade elektriker kan du vara säker på att varje projekt utförs med noggrannhet och omsorg. Vi arbetar med mindre reparationer till stora nyinstallationer och varje detalj hanteras med precision för att säkerställa långvarig prestanda och säkerhet.

Vårt utbud av tjänster

Belysning och projektering

Vi hjälper till att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem genom att utforma innovativa ljussättningar och tekniska projekt som passar dina behov och önskemål.

Nyproduktion och renovering

Vårt team är specialiserade på nyproduktion och renoveringar. Vi kan därför ta hand om alla dina elbehov oavsett om du bygger från grunden eller vill förnya din befintliga fastighet. 

Smarta hem och styrsystem

Vi erbjuder avancerade styrsystem och smarta hemlösningar som ger dig full kontroll över ditt elsystem, belysning, temperatur, säkerhet och underhållning. 

Samarbete med byggentreprenörer

Genom samarbeten med erfarna byggentreprenörer kan vi erbjuda totalentreprenader på nyproduktion och renoveringsprojekt, vilket säkerställer att hela projektet utförs smidigt och effektivt. 

Exklusiva elinstallationer

Vi fokuserar till stor del på exklusiva villor & lägenheter med styrsystem som KNX, Lutron, Control4 och även Plejd. Vårt arbete omfattar allt från nyproduktion till renoveringar, och vi har ständig närvaro i samarbete med arkitekter för att skapa unika elmiljöer som överträffar förväntningarna.

Våra tjänster inkluderar

 • Smarta hem och styrsystem 
 • Nyproduktion och renovering 
 • Belysningssystem 
 • Elinstallation av elbilsladdare 
 • Data- och nätverkslösningar 
 • Köksinstallationer 
 • Badrumsrenoveringar 
 • Markisstyrning 
 • Elinstallation för värmepumpar 
 • Byte av elcentral 
 • Installation av golvvärme 
 • Trädgård-, fasad-, och utomhusbelysning 

Certifierade och erfarna elektriker

Vi värdesätter din trygghet och säkerhet och följer därför alltid branschstandarden noggrant för att säkerställa att vårt arbete är korrekt och utfört i tid. Med många års erfarenhet och engagemang för tekniska innovationer erbjuder vi de senaste lösningarna inom energieffektivitet och elteknik.  

Ett tryggt val av elektriker

När det gäller elinstallationer är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren elektriker för att undvika risker och säkerhetsproblem. AWJ Elteknik är det trygga valet av elektriker i Stockholm. Vi är fullt auktoriserade och följer strikta säkerhetsstandarder för varje projekt vi utför. Vår erfarna personal tar ansvar för varje detalj, vilket ger dig trygghet och sinnesfrid genom hela processen. 

Vi ser alltid till att inför uppdraget förse dig med rätt kompetens för det specifika uppdraget. Samt att vi tillsammans kravställer på det uppdrag som du anlitat oss för att göra. Du kan känna dig trygg med att AWJ ständigt förbättrar och att vi håller oss uppdaterade när det kommer till ny teknik och arbetssätt inom branschen. 

Vår arbetsprocess:

 1. Kontakta oss
  Ta kontakt med oss och berätta om dina behov och visioner. 
 2. Konsultation med projektledare eller elektriker
  Våra medarbetare kommer guida dig och skapa en skräddarsydd plan. 
 3. Offertförslag
  Vi presenterar en tydlig offert baserad på din plan. 
 4. Godkännande
  När du godkänner offerten går vi vidare med projektet. 
 5. Arbetet startar
  Vi inleder arbetet och levererar en högkvalitativ lösning enligt överenskommen plan. 

Små till stora elinstallationer i Stockholm

Oavsett om det är en liten reparation eller en omfattande nyinstallation, klarar AWJ Elteknik alla typer av elinstallationer i Stockholm. Vi har erfarenhet och kompetens för att hantera alla slags projekt, från enkla eluttag till avancerade smarta hemsystem. Vår flexibilitet och mångsidighet gör oss till det perfekta valet för dina behov, oavsett om det är för hemmet, kontoret eller för dina affärslokaler.

Med AWJ Elteknik kan du vara säker på att din elinstallation i Stockholm hanteras av professionella och engagerade elektriker som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi är dedikerade till att leverera hållbara och säkra lösningar som ger dig trygghet och bekvämlighet i din vardag.

Kontakta oss idag för att få hjälp med er elinstallation i Stockholm!

Vi hjälper dig med din elinstallation i Stockholm!

Kontakta oss för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt drömprojekt.