Fastighetsdrift

Varje fastighet är unik och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vi finns här för att förenkla din fastighetsförvaltning och samtidigt hjälpa dig att minska driftkostnaderna genom effektiv energianvändning.

Våra tjänster för fastighetsdrift

Elinstallation och underhåll

Vi erbjuder certifierade elinstallationer och underhåll av elsystem i dina fastigheter. Det inkluderar allt från belysning och elcentraler till nätverk och säkerhetssystem. 

Energieffektivering

Våra medarbetare är specialiserade på att optimera energiförbrukningen i fastigheter. Genom att identifiera och genomföra energibesparande åtgärder hjälper vi dig att minska miljöpåverkan samt minska driftskostnaderna. 

Säkerhetslösningar

Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar inklusive övervakningssystem, brandlarm och åtgärder för att säkerställa att dina fastigheter är trygga och skyddade dygnet runt. 

Jour

Vi finns här för dig. Vår dygnet-runt-jour ser till att alla elrelaterade problem hanteras snabbt och professionellt, oavsett tid på dygnet.

Renovering och modernisering

Om dina fastigheter behöver renoveras eller moderniseras genomför vi de elrelaterade arbeten som en del av projektet. Vi säkerställer att allt uppfyller den senaste säkerhets- och energieffektivitetsstandarden.

Takvärme

Vi kan även tillhandahålla takvärme för att förebygga isbildning och snöackumulering på dina fastighetstak under kalla väderförhållanden.

Vi hjälper dig med din fastighetsdrift!

Kontakta oss idag för att inleda ett kreativt och givande samarbete.