Företag & byggföretag

Oavsett om du driver en företagsverksamhet eller är involverad i byggprojekt, är elinstallationerna en viktig del av din verksamhet.  Vi hjälper dig med allt från belysning, renoveringar till nyproduktioner.

Våra eltjänster inkluderar

  • Elinstallationer för byggnader och företagslokaler 
  • Elprojektering och planering 
  • Energioptimering och gröna lösningar 
  • Styrnings- och automatiseringslösningar 
  • Nöd- och backupsystem 
  • Elkontroll och säkerhet 
  • Underhåll och support 

Professionell installation

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra professionella elinstallationer på dina byggprojekt och företagslokaler. Vi säkerställer att elarbetet följer de senaste branschstandarderna och föreskrifterna. 

Tids- och kostnadseffektivitet

Vi förstår vikten av att hålla projekt inom budget och på tid. Våra elektriker är välutbildade och effektiva, vilket hjälper dig att undvika onödiga förseningar och ökade kostnader. 

Energieffektivitet

Vi kan hjälpa dig att integrera energieffektiva lösningar. Detta kan bidra till att minska driftskostnaderna och öka fastigheternas värde. 

Flexibilitet

Vi är flexibla när det kommer till att arbeta med olika typer av projekt, från små renoveringar till stora nybyggnationer eller företagsanpassningar. 

Teknisk expertis

Vårt team av certifierade elektriker har den tekniska kompetensen och kunskapen som krävs för att hantera komplexa elsystem och avancerade styrningslösningar. 

Varför anlita oss som elpartner? 

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig elpartner. Med AWJ Elteknik kan du vara säker på att du har en partner som prioriterar kvalitet, säkerhet och effektivitet. Vi är dedikerade till att hjälpa dig uppnå verksamhetens mål och leverera elinstallationer som överträffar förväntningar. 

Vi hjälper dig med din installation!

Kontakta oss idag för att inleda en kreativ och givande samarbete.