NYHETER

AWJ Elteknik tilldelas AAA kreditbetyg

AWJ Elteknik har nyligen tilldelats det högsta möjliga kreditbetyget AAA av kreditvärderingsinstitutet Dun & Bradstreets. Detta innebär att företaget har en mycket stark betalningsförmåga och en låg risk för att drabbas av ekonomiska problem.
AWJ Elteknik har under de senaste åren visat en stabil tillväxt och lönsamhet, samt investerat i personal och hållbarhet. Företaget har också utvecklat goda relationer med sina kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Att få AAA kreditbetyg är ett bevis på företagets hårda kvalitetsarbete och ett erkännande för dess hårt arbetande personal. Det ger också företaget en konkurrensfördel och öppnar upp nya möjligheter för expansion och utveckling.

För att få AAA kreditbetyg av Dun & Bradstreets krävs att företaget har varit verksamt i minst 10 år, omsätter minst 2 miljoner kronor och har nyckeltal som ligger klart över branschens genomsnitt. Endast cirka 3 procent av alla svenska företag uppfyller dessa krav.

Företagets vice VD, Kenny Breid, säger: “Vi är mycket stolta och glada över att ha fått AAA kreditbetyg. Det är ett resultat av vår strategi att fokusera på kvalitet, kundnöjdhet och ansvarsfullt företagande, i en tid av viss oro i marknaden känns det extra viktigt och kul att kunna visa att vi är en tillförlitlig aktör i branschen. Vi vill tacka alla våra anställda, kunder och samarbetspartners för deras förtroende och stöd. Vi ser fram emot att fortsätta växa och leverera värde till våra intressenter som elfirma i Stockholm.”

För mer information, kontakta:
Kenny Breid, vice VD
Telefon: 073 577 93 02
E-post: Kenny@awjelteknik.se

Vill du bli uppringd för mer information?