Elektriker Bromma

Välkommen till AWJ Elteknik, din pålitliga partner och elektriker i Bromma. Vi är specialiserade på att utföra alla former av elarbeten med högsta kvalitet och professionalism. Oavsett om det är installationer, reparationer eller underhåll, kan du lita på oss för expertis och tillförlitlighet.

Vi utför elinstallationer i Bromma för privatpersoner, företag och byggentreprenörer. AWJ har sedan 2013 levererat trygga och säkra installationer runt om i hela Stockholm. Bolaget har en gedigen erfarenhet samlat och arbetar endast med auktoriserade elektriker.

Arbeten vi utför

AWJ Elteknik erbjuder en bred portfölj av tjänster inom el. Tack vare vår erfarenhet och bredd kan vi ta oss an små som stora projekt. Oavsett om det är ett mindre arbete hos dig som privatperson eller ett större fastighetsprojekt kan vi på AWJ stödja er. Nedan är några av de arbeten vi vanligtvis utför: 

Installation av laddboxar & solceller: Vi erbjuder installation av laddboxar, laddstolpar och solceller för både privat- och företagsanvändning i Bromma. 

Smarta hem: Smarta Hem lösningar för ditt boende eller kontor som underlättar din vardag, förbättrar upplevelsen och gör det till en säkrare plats.

Ljud, bild och nätverk: Digital teknik på kontoret och i hemmet. Vi tar fram lösningar som förbättrar arbetsplatsen och höjer värdet på ditt hem eller fastighet.

Installation & underhåll av elcentraler: Vi har expertisen för att installera och uppgradera ditt elsystem på ett säkert och effektivt sätt. Vårt team kan även se till att genomföra regelbundna underhåll av detta i Bromma. 

Auktoriserade elektriker i Bromma

Med över 10 års erfarenhet i branschen är AWJ Elteknik ditt pålitliga val om du söker efter en elektriker i Bromma. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa arbeten till våra kunder, med en stark inriktning på säkerhet, tillförlitlighet och kundnöjdhet. Vår erfarna personal har expertis inom alla typer av elinstallationer och reparationer, och vi strävar alltid efter att uppfylla dina behov och önskemål på bästa möjliga sätt. 

Med AWJ Elteknik kan du vara trygg med att ditt elarbete hanteras av professionella och auktoriserade elektriker som tar ansvar för varje projekt, stort eller litet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elektriska behov i Bromma och skapa säkra och pålitliga elinstallationer som håller över tid.

Elektriker Konsultation

AWJ Elteknik tar sig an uppdrag av alla storlekar, där våra elektriker alltid prioriterar dina specifika behov och skräddarsyr arbetet därefter. Vi förstår att valet av hantverkare, särskilt elektriker, bör vara tryggt och säkert. Därför fokuserar vi på att bygga nära kundrelationer, transparens och hög kvalitet.

Vi ser till att arbetet alltid utförs professionellt och i samråd med dig som kund. Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultation för rådgivning till din bostad eller arbetsplats.

Så här går vårt arbetsflöde:

  • Kontakta oss
  • Konsultation med projektledare eller elektriker
  • Offertförslag
  • Godkännande
  • Påbörjat arbete

Kontakta oss idag

Är du ute efter en elektriker i Bromma med erfaren och auktoriserad personal? Då skall du kontakta oss på AWJ Elteknik idag. Du kommer enklast i kontakt med oss genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa er med era elinstallationer! 

Vi hjälper dig med din elektriker i Bromma!

Kontakta oss för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt drömprojekt.