Elektriker i Älvsjö

Välkommen till AWJ Elteknik, din pålitliga partner och elektriker i Älvsjö. Vi är experter på att utföra alla typer av elarbeten med högsta kvalitet och professionalism. Oavsett om det handlar om installationer, reparationer eller underhåll. Med utgångspunkt i Älvsjö, strax söder om Stockholm hjälper vi privatpersoner, företag och byggentreprenörer.

Sedan 2013 har AWJ levererat trygga och säkra installationer runt om i hela Stockholm. Företaget har samlat på sig gedigen erfarenhet och arbetar endast med auktoriserade elektriker. Med oss som partner kan ni känna era trygga med att elinstallationen utförs korrekt!

Kostnadsfri konsultation

Innan vi påbörjar något projekt erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen går vi igenom behov och önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar just er. Vi tar oss an både stora och små uppdrag, och våra elektriker anpassar alltid arbetet efter dina specifika behov.

Att anlita hantverkare och i vårt fall – elektriker, ska kännas tryggt och säkert. Därför lägger vi stor vikt vid att bygga nära kundrelationer, vara transparenta och leverera högsta kvalitet. Under konsultationen diskuterar vi era idéer och ger professionella råd för att säkerställa att ni får den bästa lösningen.

Arbeten vi utför

AWJ Elteknik erbjuder ett brett utbud av tjänster inom el. Med vår omfattande erfarenhet kan vi hantera både små och stora projekt. Oavsett om det handlar om ett mindre arbete för privatpersoner eller ett omfattande fastighetsprojekt, kan vi på AWJ stödja er. Här är några av de tjänster vi vanligtvis utför:

Installation av laddboxar och solceller: Vi installerar laddboxar, laddstolpar och solceller för både privatpersoner och företag i Älvsjö.

Smarta hem: Vi erbjuder smarta hem-lösningar som gör ditt boende eller kontor mer bekvämt, användarvänligt och säkert.

Ljud, bild och nätverk: Vi utvecklar digitala tekniklösningar för kontor och hem. Våra lösningar förbättrar arbetsplatsen och höjer värdet på ditt hem eller din fastighet.

Installation och underhåll av elcentraler: Vi har expertis för att installera och uppgradera elsystem på ett säkert och effektivt sätt. Vårt team utför även regelbundet underhåll av elsystem i Älvsjö.

Kontakta oss idag

Är du ute efter en elektriker i Älvsjö med erfaren och auktoriserad personal? Då ska du kontakta oss på AWJ Elteknik idag. Vi ser till att arbetet alltid utförs professionellt och i samråd med dig som kund. Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultation för rådgivning till din bostad eller arbetsplats.

Så här går vårt arbetsflöde:

  • Kontakta oss
  • Konsultation med projektledare eller elektriker
  • Offertförslag
  • Godkännande
  • Påbörjat arbete

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa er med era elinstallationer i Älvsjö!

Kontakta oss när du behöver Elektriker i Älvsjö

Kontakta oss för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt drömprojekt.