Elektriker Stockholm

I Stockholm finns det ett brett utbud av elektriker och elfirmor som erbjuder olika tjänster för både privatpersoner och företag. När du behöver professionell hjälp med elinstallationer, reparationer eller andra elektrikerrelaterade ärenden är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren aktör. Våra elektriker gör elinstallationer för privatpersoner och företag med hela Stockholm som område. Vi hjälper dig med allt från belysning, renoveringar till nyproduktioner. Välkommen att kontakta oss på AWJ Elteknik.

Konsultation med våra elektriker

Innan vi påbörjar något projekt erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation där våra erfarna elektriker kommer hem till dig eller ditt företag i Stockholm. Under konsultationen går vi igenom dina behov och önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar just dig. Vi utför stora som små uppdrag där våra elektriker alltid utgår från dina behov och anpassar arbetet därefter. Att anlita hantverkare och i vårt fall – elektriker, ska kännas tryggt och säkert. Därför väljer vi att satsa på nära kundrelationer, transparens och kvalitet.

Vi säkerställer alltid att arbetet utförs professionellt och i dialog med våra kunder. Via vår hemsida här kan du enkelt boka en kostnadsfri konsultation för rådgivning till din bostad eller arbetsplats.

Auktoriserad elektriker i Stockholm

AWJ Elteknik innehar allmän behörighet, våra elektriker är därmed certifierade och arbetar alltid för att ge dig den bästa servicen. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och säker på att arbetet blir rätt och utfört i tid. Detta innebär att du kan lita på att ditt projekt kommer att utföras på ett säkert och professionellt sätt, oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större installation. 

Vi strävar alltid efter att leverera ett högkvalitativt arbete som motsvarar dina förväntningar. Genom god kunskap och högt engagemang erbjuder våra elmontörer dig som kund de senaste tekniska och energieffektiva lösningarna. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och garanterar alltid en hög nivå på våra arbeten.

Renovering av bostad eller nyproduktion

Oavsett om du planerar en renovering av din befintliga bostad eller är i färd med att bygga en nyproduktion, kan våra elektriker i Stockholm hjälpa dig med alla dina elbehov. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med både renoveringsprojekt och nybyggnationer, och vi är väl förtrogna med de unika utmaningar som kan uppstå i olika typer av projekt. Vi ser till att alla elinstallationer utförs med högsta precision och noggrannhet för att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert och effektivt.

Exempel på arbeten vi som elfirma i Stockholm utför:

 • Styrsystem/smarta hem
 • Nyproduktion
 • Belysning – trädgård/park
 • Badrumsrenoveringar
 • Styrning av belysning
 • Köksinstallationer
 • Totalrenovering – även bygg
 • Tillbyggnad
 • Felsökning
 • Datanät
 • Markisstyrning
 • Elinstallation – värmepumpar
 • Byte av elcentral
 • Komplettera anläggning med jordfelsbrytare
 • Jorda elinstallationer
 • Byte av elradiatorer
 • Trädgårdsbelysning
 • Installation golvvärme
 • Byte av strömbrytare/vägguttag

Så jobbar vi på AWJ

AWJ Elteknik är en elfirma i Stockholm med lång erfarenhet samlat i samma företag. AWJ grundades 2013 och har sedan dess arbetat i Stockholmsområdet med privatpersoner, byggentreprenörer och företag. 

Vi på AWJ är stolta över att erbjuda en personlig och professionell service till alla våra kunder i Stockholm. Vi arbetar nära dig genom hela processen, från den första konsultationen till det slutliga genomförandet av projektet. Vår målsättning är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera resultat varje gång, år efter år. Vi är dedikerade till att upprätthålla höga standarder för kvalitet och säkerhet i allt vi gör.

För AWJ Elteknik är arbetsmiljön inte bara en fråga om lagstadgade krav, det är en avgörande faktor för att säkerställa att våra medarbetare är engagerade och kan leverera högkvalitativa resultat till våra slutkunder. Vi är måna om att skapa en trygg och hälsosam arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och känner sig motiverade att göra sitt bästa arbete varje dag. Genom att investera i våra medarbetares hälsa och välbefinnande ser vi till att de är fysiskt och mentalt kapabla att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Detta resulterar i ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och framför allt, nöjda och lojala kunder som får ta del av våra kvalitativa resultat.

Kontakta AWJ för elektriker i Stockholm

Om du letar efter en pålitlig och erfaren elektriker i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på AWJ idag. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina elbehov, oavsett om det handlar om mindre reparationer eller större installationsprojekt. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utföras med högsta kvalitet och professionalism. Vi är verksamma i områden såsom Bromma, Danderyd, Lidingö, Nacka, Södermalm, Värmdö med flera. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Vi hjälper dig med din elektriker i Stockholm!

Kontakta oss för att inleda en kreativ och givande resa mot ditt drömprojekt.