fbpx

Om oss

Vi lyser upp varje rum med modern ljusdesign

Ett modernt elföretag

Vi erbjuder högkvalitativa eltekniktjänster

Vilka är då AWJ Elteknik

AWJ Elteknik Startades 2013 av Robert Jonaeson som ett dotterbolag till ett 100 år gammalt anrikt plåtföretag, startat av Roberts farfar. Första två åren installerades det därefter Milsvis värmekabel på stockholms alla takåsar.

2015 gick Kenny Breid in som delägare i AWJ Elteknik och tillsammans las en ny vision och framtidsplan.

AWJ Elteknik skall vara det el företag stockholms elektriker vill arbeta på och AWJ Elteknik skall vara det företag kunder vill anlita för elinstallationsarbeten!

AWJ Elteknik Har från 2015-2018 gått från 2 anställda till idag 2018 9 anställda, och trycket på arbetsförfrågningar har varit enormt.

AWJ Elteknik vision är inte att vara så mycket större än så, då vi tycker det är som allra roligast när hela teamet är engagerade och vi har en väldigt nära relation

till våra kunder. Det viktigaste av allt är vi utför arbeten med största möjliga kvalité samt kundnöjdhet. Och det kan endast göras med personal som trivs och brinner för sitt yrke och medarbetare.

och med stolthet vill visa upp sin yrkesskicklighet till kunden.

Vi utför idag både mindre&större jobb till privatpersone samt mindre&större jobb till Byggentrepenörer/Företag.

 

AWJ Elteknik innehar

  • Auktoriserad Elinstallatör (Fd. allmän behörighet)
  • Registreringsbevis
  • F-skatt
  • Ansvarsförsäkring
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.